Retourneren

Big & Tall geeft een niet goed geld terug garantie. Als u niet tevreden bent over onze producten kunt u binnen 14 dagen zonder problemen aangeven dat u de producten wilt retourneren, dan vragen wij om het bijgevoegde retourdocument in te vullen, dit is zeer belangrijk. Zodat het retourproces goed kan verlopen. De goederen worden altijd gecrediteerd en meteen terugbetaald. Wenst u andere kleding in de plaats, dan kan u ten alle tijden een nieuwe order plaatsen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Verzendkosten zijn voor eigen rekening. De artikelen moeten in de originele staat en verpakking aan de ondernemer "Big & Tall" geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bigandtall.be . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is, excl. de verzendkosten. De terugbetaling gebeurt via Stichting Mollie Payments.

Wanneer u zich heeft bedacht over een via deze site gedane bestelling en u wenst de goederen te retourneren, doe dit dan zo snel mogelijk na ontvangst. Breng uw pakketje naar postkantoor voor uw retourzending. Omdat verzending altijd voor eigen rekening en risico van de verzender geschiedt, dient het pakket deugdelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te zijn. Wanneer de teruggezonden goederen compleet, in originele verpakking en ongebruikt zijn, dan storten wij het door u betaalde aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug op uw rekening (meestal binnen 14 werkdagen na ontvangst van het pakket) met Stichting Mollie Payments. 

Voeg voor een snelle afwikkeling dan ook altijd een kopie van de aankoopfactuur bij met de vermelding 'annulering'.


Let op: De verzendkosten naar ons toe zijn altijd voor eigen rekening en de goederen worden altijd terugbetaald. Wenst u andere goederen te ontvangen, gelieve dan opnieuw een order te plaatsen. Vanaf 75 euro rekenen wij geen verzendkosten meer aan in de Benelux. We leveren enkel nog in Benelux.

Het adres voor retourzendingen is: 

Big & Tall
Kruishuisstraat 69
2300 Turnhout
België

Wilt u wel zo vriendelijk zijn voor het opsturen ons even een mailtje te sturen, dan ontstaat er geen verwarring achteraf.
Ook is het belangrijk om de factuur of eventueel een briefje bij de doos in te doen en de tracking code te bewaren, zo zien we direct van wie het pakket afkomstig is.