Levering en uitvoering van de overeenkomst

De bestelling gaan op iedere maandag 14 uur, woensdag 14 uur en vrijdag om 14 uur de deur uit met Bpost. De geraamde levertermijn van al onze pakketten bedraagt 3-5 werkdagen. Wij streven er naar om alle pakketten binnen deze termijn te leveren. Bezorgkosten zijn per order binnen Benelux gelijk aan € 10,00, vanaf 75 euro portvrij. Voor onze andere buurlanden, Duitsland en Frankrijk is het 20 euro aan verzendkosten, ongeacht de grootte. De overige Europese landen leveren niet. Retourzending zijn voor eigen rekening. Het is ook mogelijk om je bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Dit kun je aangeven bij de bestelling. U kan ook kiezen voor hier voor een Pick-up-point en geef ons bij de bestelling het gewenste leveringsadres mee. Dan doen wij het nodige voor u. Heeft u nog vragen, kijk op onze pagina: "Veelgestelde vragen"

Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de Klant geleverd binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling.

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan BIG & TALL.

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door de BIG & TALL was geboden.

We leveren onze producten af met de firma Bpost, de ophaling in onze winkel zijn:

Maandag 14 uur

dinsdag 11 uur

Woensdag 11 uur

donderdag 11 uur

vrijdag 11 uur