Uw broek graag korter?

Dat kan!

We geven extra service!

Uw broek kan op de juiste lengte geleverd worden. Dus als u een bestelling doet en u wenst uw broek graag korter. Geef het ons door bij op de opmerking te vermelden of met een extra e-mail. Dan zorgen wij voor de extra goede service van korter maken. Want uw glimlach brengt bij ons veel geluk en dat willen we koesteren. Daarom, bestel en geef uw lengte door.

Grote maten heren Turnhout

Kijk hier om nog leuke dingen te ontdekken van bedrijven in onze buurt.

Kom het zelf ontdekken.

Wij aanvaarden ook de Turnhoutse cadeaubon.

Voor een fijn adres om lekker te vertoeven:

Koningsbos in Kasterlee, zeer fijne taverne waar er altijd een gezellige sfeer hangt. Gezellige inrichting en fijn vertoeven in een mooie omgeving. Ook op zondag kan u genieten van een lekker ontbijt met alles erop en eraan.

De Rekruut in Turnhout. 24/7 open, dat kan soms ook handig zijn als u bij ons langs bent geweest om lekker te lunchen. Zeer vriendelijke bediening en een toplocatie om te genieten van het overheelijke dat men te bieden heeft.

Met mooi uitzicht op het kanaal, Minareau. Een prachtzaak, de keuken is zeer verbazend lekker.

Lekkere lunch bij Amu, een dame als kok! Topzaak, ze hebben ook een lunchmenu met democratische prijzen.

Heerlijk verwennen op de grote markt? Dat kan bij Marché17.

Of kent u al deze adressen al? Dan heb ik voor u nog een verrassing, namelijk Becherelle.

Te veel om op te noemen, dan kan u best genieten van een goed hotel. Dan stellen we voor: Beste Western Plus Turnhout City Hotel.

Wat nog meer in Turnhout? De warande is ook een trekpleister. Cultuurhuis van Turnhout.

Bezienswaardigheden in Turnhout, dan raden wij aan om het Kasteeltje van de hertogen van Brabant te bezoeken. Zit een grote geschiedenis achter.

Altesse Lingerie met een groot aanbod voor de dames.

Jonge mode voor de dames in Turnhout. Ga dan naar All Fashion.

Graag nog iets drinken na uw bezoek bij ons, dan kan u naar caffé late.

Restaurant 't Goud in Turnhout. Een andere beleving van het culinair uit eten gaan.

De Castelijnshoeve is een prachtige locatie voor al uw feesten, zeer kindvriendelijke omgeving, groot terras, ruime parking en u kan er naartoe voor een babyborrel, personeelsfeest, communie, vaten, verjaardagen. Een prachtige wandelroute uitgestippeld in deze mooie omgeving.

Genieten van een overheerlijke lunch? Dat kan zeker bij Caseïne in Hoogstraten. Ik kom er zelf ook graag, want het is telkens weer een wereldreis in verschillende culturen en smaken. Zo mooi geserveerd en eigentijds. Ja, probeer het zelf een keer.