Big and Tall nieuws

Nieuwe maatregel!

Nieuwe verstrengde maatregelen betreffende rondom het Coronavirus (COVID-19) van de overheid: Onze winkel is vanaf 18/03/2020 om 12uur gesloten tot maandag 20 april 2020. Wij volgen te allen tijde de adviezen van de overheid op. Hou onze kanalen in de gaten voor eventuele updates. We hebben daarom ook de online webshop met de beste deals hebben voor jou? Zo kan je nu extra voordelig shoppen in onze webshop tijdens de Online Outletdagen voor Big & Tall mannen.

Zo gebeurt het nu bij ons.

Het pakketje wordt met zorg ingepakt. Als de kleding niet past, kan u het binnen de 14 dagen terugsturen. Wenst u andere maten, dan kan u best een nieuwe bestelling plaatsen. We versturen met bPost. U mag ook altijd bellen, dan leggen we het graag uit aan de telefoon: tel 0032 14 41 24 60. Of chat online.

We zijn er voor u! Wees niet bang!  Want de winkel is er voor u en en ook in deze bange dagen! Greet Gladiné blijft de winkel open houden via de webshop, heeft u vragen over haar webshop, laat het haar gerust weten.

Grote maten herenkleding Turnhout.

Kijk hier om nog leuke dingen te ontdekken van bedrijven in onze buurt. Onze winkel ruikt heerlijk met de geuren van Scents.

Wenst u ook zo'n goede airco in uw huis? Onze airco komt uit Rijkevorsel, en daar zijn we erg tevreden over: thermoheating.

Wij doen geregeld een leuke fotoshoot met een camera van Kamera Express. En bent u graag bij ons in de kijker? Dat kan, maak gerust een afspraak met Greet Gladiné, dan kunnen we dat in de planning gieten.

Wenst u goede richtlijnen over voeding? Op zoek naar een voedingsdeskundige?

Voeling met voeding. Mevrouw Katrien Callens.

Een nieuwe levenstijl. Mevrouw Katleen De Haes.

Tags: Turnhout