Nieuw binnen bij ons

Kitaro natuurlijk!

Prachtige collectie voor de brede en lange man!

Yes, we blijven u verbazen! Want we zitten niet stil en laten u de juiste collectie zien met de juiste afmetingen. Zodat u er prachtig bij kan lopen! Want u weet het misschien al wel, kleding maakt de man! En wij helpen een handje daarbij. Dus, niet treuren, gewoon shoppen!

We hebben de smaak te pakken, nu onze klanten nog!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief, zodat u kan genieten van de extra voordelen die wij maken aan onze klanten. We geven geregeld -10% KORTING vanaf 250 euro. We geven de datum dan door op e-mail, zodat er spontaan een extra korting in uw e-mail bus valt. We kunnen dat enkel doen per e-mail, dus belangrijk dat u zich inschrijft.

Hoe werkt alles bij Big and Tall?
Elke werkdag van maandag tot en met zaterdag is Greet Gladiné aanwezig in haar winkel om de klanten verder te helpen, de uurregeling is aangepast van 11 uur tot 17 uur. De pakketjes vertrekken om 11 uur van maandag tot vrijdag. Hou er a.u.b. wel rekening mee dat er enige vertraging kan zijn bij Bpost, wegens de corona maatregeling. Heeft u vragen over uw maat, dan kan u mij altijd bereiken per mail, telefoon +3214412460 of chat. info@bigandtall.be

We zijn er voor u! Wees niet bang!  Want de winkel is er voor u en en ook in deze bange dagen! Greet Gladiné blijft de winkel open houden via de webshop, heeft u vragen over haar webshop, laat het haar gerust weten.

Grote maten herenkleding Turnhout.

Kijk hier om nog leuke dingen te ontdekken van bedrijven in onze buurt. Onze winkel ruikt heerlijk met de geuren van Scents.

Wenst u ook zo'n goede airco in uw huis? Onze airco komt uit Rijkevorsel, en daar zijn we erg tevreden over: thermoheating.

Wij doen geregeld een leuke fotoshoot met een camera van Kamera Express. En bent u graag bij ons in de kijker? Dat kan, maak gerust een afspraak met Greet Gladiné, dan kunnen we dat in de planning gieten.

Wenst u goede richtlijnen over voeding? Op zoek naar een voedingsdeskundige?

Voeling met voeding. Mevrouw Katrien Callens.

Een nieuwe levenstijl. Mevrouw Katleen De Haes.