Laatste dagen

van de solden!

Het kort op, alles is bijna de deur uit. We hebben een schitterende kortingen op de laatste stuks van de solden. We zijn blij dat jullie zo massaal bij ons uw aankopen hebben gedaan. Want ik moet zeggen dat de winkel enkel en alleen maar goed kan draaien als onze klanten massaal hun inkopen komen doen bij ons. En dan hebben we weer genoeg plaats om andere mooie kledingstukken aan te kopen voor onze doelgroep. Want wees nu eens eerlijk, het is toch vrij beperkt om een mooie collectie te vinden op een ander. Daarom zijn wij van mening dat we het zeer goed willen blijven doen, zodat u als klant alleen maar voordelen bij heeft. En dat is onze missie. Kijk geregeld wat we te aan te bieden hebben, zodat u ook gelukkig bent van uw kledingstukken die goed passen. Want hier draait het allemaal om.

Grote maten heren Turnhout

Kijk hier om nog leuke dingen te ontdekken van bedrijven in onze buurt.

Kom het zelf ontdekken.

Wij aanvaarden ook de Turnhoutse cadeaubon.

Voor een fijn adres om lekker te vertoeven:

Koningsbos in Kasterlee, zeer fijne taverne waar er altijd een gezellige sfeer hangt. Gezellige inrichting en fijn vertoeven in een mooie omgeving.

De Rekruut in Turnhout. 24/7 open, dat kan soms ook handig zijn als u bij ons langs bent geweest om lekker te lunchen. Zeer vriendelijke bediening.

Met mooi uitzicht op het kanaal, Minareau. Een prachtzaak, de keuken is zeer verbazend lekker.

Lekkere lunch bij Amu, een dame als kok! Topzaak, ze hebben ook een lunchmenu met democratische prijzen.

Heerlijk verwennen op de grote markt? Dat kan bij Marché17.

Of kent u al deze adressen al? Dan heb ik voor u nog een verrassing, namelijk Becherelle.

Te veel om op te noemen, dan kan u best genieten van een goed hotel. Dan stellen we voor: Beste Western Plus Turnhout City Hotel.

Wat nog meer in Turnhout? De warande is ook een trekpleister. Cultuurhuis van Turnhout.

Bezienswaardigheden in Turnhout, dan raden wij aan om het Kasteeltje van de hertogen van Brabant te bezoeken. Zit een grote geschiedenis achter.

Altesse Lingerie met een groot aanbod voor de dames.

Jonge mode voor de dames in Turnhout. Ga dan naar All Fashion.

Graag nog iets drinken na uw bezoek bij ons, dan kan u naar caffé late.

Restaurant 't Goud in Turnhout. Een andere beleving van het culinair uit eten gaan.

De Castelijnshoeve is een prachtige locatie voor al uw feesten, zeer kindvriendelijke omgeving, groot terras, ruime parking en u kan er naartoe voor een babyborrel, personeelsfeest, communie, vaten, verjaardagen. Een prachtige wandelroute uitgestippeld in deze mooie omgeving.